Zowel professionele beheerders van VvE’s en commercieel vastgoed als eigenaren van onroerend goed portefeuilles behoren tot de brede klantenkring van SB Groep Verzekeringen.

Als gevolg van regelgeving van het huurwoningbezit en de toenemende behoefte van woningcorporaties aan liquiditeiten om vervolginvesteringen te doen neemt het aantal Verenigingen van Eigenaren snel toe. Het commercieel vastgoed maakt een zeer lastige periode door. De huur staat onder druk en veel leegstand is aan de orde. Kostenbewust opereren is meer dan ooit noodzakelijk.

SB Groep heeft de risico’s voor Verenigingen van Eigenaren scherp in beeld en daar adequate (verzekerings)oplossingen voor ontwikkeld. Ook voor (commercieel) vastgoed heeft SB Groep een aantal specifieke risico’s, waaronder leegstand en huurderving, benoemd en in verzekeringsoplossingen geïntegreerd.

Exclusieve afspraken met meerdere verzekeraars resulteert in een op maat gemaakte dekking van verzekeringen. Snelle acceptatie en schadebehandeling zijn hierdoor gegarandeerd.