Rechtsbijstand particulier

Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Uw zoon wordt tijdens het backpacken in Australië aangereden. Of het product dat u via internet gekocht had is niet geleverd. En stelt u zich voor dat u wordt ontslagen of uw huis wordt uitgezet. Wilt u op deze momenten terug kunnen vallen op specialisten die u bijstaan, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan? Sluit dan nú een rechtsbijstandsverzekering af. Op het moment dat het echt nodig is, is het immers vaak te laat.

Expert

Ook al denkt u het gelijk aan uw kant te hebben; een ander daarvan overtuigen en de schade verhalen kan zeer ingewikkeld zijn. En onverwacht hoge kosten van bijvoorbeeld advocaten met zich meebrengen. Met een rechtsbijstandverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze experts nemen u het werk uit handen en zorgen voor de oplossing die u zoekt. Zij ondersteunen u zo nodig tot in de rechtszaal. Voor dringende zaken kunt u ons zelfs 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken. Dat geeft een gerust gevoel.

Een rechtsbijstandverzekering komt altijd van pas

Veel mensen realiseren zich onvoldoende dat conflicten zich in allerlei situaties kunnen voordoen en veel ongemak of schade kunnen veroorzaken als ze niet goed worden opgelost. Bijvoorbeeld wanneer:

  • u binnenkort een huis of een auto gaat kopen
  • uw kinderen zelfstandig naar school gaan
  • u veel met de auto op weg bent
  • er een verbouwing op stapel staat
  • u regelmatig via internet iets koopt
  • continuïteit van inkomen belangrijk voor u is

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs.

Premie berekenen