De autoverzekering van SB Groep

Uw auto is een kostbaar bezit en moet goed verzekerd zijn. En daarom vertrouwt u uw autoverzekering aan SB toe. Het voordeel van de begeleiding door een assurantietussenpersoon gecombineerd met de online autoverzekering.

Bereken nu uw autopremie!

Het vergelijken van de premie voor uw autoverzekering is telkens weer een tijdrovend karwei, maar onze specialisten met hun jarenlange ervaring hebben het beste aanbod tegen de scherpste premie voor u uit de markt gehaald.

Premie vergelijken

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht, maar welke mogelijkheden zijn er nog meer? Naast de WA dekking, is er de WA + Beperkt Casco dekking. Hier gaat het om schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm of diefstal.

De WA + Casco dekking (All Risk dekking) is de laatste in het rijtje en dekt ook schade aan uw eigen auto, ongeacht hoe deze is ontstaan. Als u bijvoorbeeld een aanrijding veroorzaakt en u heeft de WA + Casco dekking, dan is zowel de schade aan de andere partij als de schade aan de eigen auto gedekt.

Let op, want schade claimen heeft vaak gevolgen voor uw no-claim korting. Het is daarom soms beter een schade toch voor eigen rekening te nemen.

De autoverzekering is uit te breiden met de

  • rechtsbijstandverzekering
  • ongevallen-inzittendenverzekering
  • schadeverzekering inzittenden

Premie berekenen