Wij zijn SB Groep.

Een jong flexibel oplossingsgericht bedrijf.

Bij een verzekeringskantoor zoek je zekerheid. SB Groep biedt die zekerheid. Als ondernemer weet je namelijk dat als SB Groep je verzekeringen adviseert en beheert, je er geen omkijken naar hebt. Niet te veel betaalt  en een partij in de hand hebt die staat voor de belangen van z’n klanten.

Met een persoonlijke benadering, directe betrokkenheid en altijd vertrouwd.

Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we hoe de vlag er voor hangt. Dus zonder omwegen en zonder flauwekul  gewoon zaken doen en afspraken na komen. Wij spreken dezelfde taal, uw taal.

Maar hoe nu verder? De kortste klap is ons te bellen (0251-261050) en een afspraak te maken. Dan luisteren we onder het genot van koffie naar uw verhaal, doen wij ons verhaal en wie weet komen we tot zaken. Een afspraak maken kan uiteraard ook via de mail, dan nemen wij contact op (info@sbgroep.nl).

Waarom SB Groep ?

Er zijn vele mogelijkheden om uw verzekeringen te regelen.

U kunt naar een direct writer, heeft daar de keuze uit 1 verzekeringsmaatschappij en moet daarna alles zelf regelen.

U kunt naar het internet, in de wir war van vergelijkingssites, hoopt u dat uw keuze de juiste is, maar dat weet u pas bij schade. Regelmatig zijn er in de media berichten dat mensen dachten voor iets verzekerd te zijn, maar helaas ……. De vergelijkingssites proberen met een regelmatig persbulletin de publieke opinie te beïnvloeden, maar onze tarieven, uit onderhandeld met verzekeraars, treft u niet op hun sites aan. Inmiddels zijn er vergelijkingssites die de vergelijkingssites vergelijken.. Snapt u het nog?

U kunt naar een bank, u kunt daar kiezen uit de producten van de  aan de bank gelieerde verzekeringsmaatschappij, vrijheid van keuze?

U kunt ook kiezen voor gemak en service. SB Groep regelt alles voor u, omdat wij aan geen enkele verzekeringsmaatschappij zijn gelieerd, hebben wij een vrijheid van keuze voor u. Bij ons bent u een gewaardeerde relatie. Bij de internetaanbieders bent u onderdeel van de statistieken. De keuze is aan u.

Wij zijn in Beverwijk bereikbaar op kantoordagen tussen 8.30 en 17.00, daarnaast hebben we een 24/7 alarmservice, zodat u ons in noodgevallen altijd kunt bereiken.

Regelmatig checken wij uw totale pakket en zorgen dat u altijd up to date bent met uw verzekeringen.

Indien u schade heeft, nemen wij u aan de hand om de schade voor u te regelen. Dit kan op kantoor, per brief, per mail, maar wij houden uw schadetraject volledig in zicht en onder controle.

Dienstverleningsdocumenten